macoveilaw
#evenimente

Seria seminarelor organizate de Camera Notarială din Moldova, cu tematica „Insolvabilitatea masei succesorale"
26.05 / 30.05 / 02.06

În perioada 26.05.2023 - 02.06.2023 s-a desfășurat seria seminarelor dedicate notarilor din Republica Moldova, organizat de către Camera Notarială din Moldova, având ca temă principală „Insolvabilitatea masei succesorale". Acest curs de instruire a fost conceput exclusiv pentru notari, având ca obiectiv consolidarea cunoștințelor și dezvoltarea profesională în domeniul insolvabilității.

În calitate de formator al cursului a fost invitat Macovei Gheorghe, doctor în drept, avocat în cadrul Casa de Avocatură Macovei Legal BAA. Prin expertiza sa și informațiile valoroase oferite, domnul Macovei a adus o perspectivă nouă și relevantă asupra insolvabilității masei succesorale.

Această inițiativă a avut ca scop oferirea unui mediu interactiv și inspirațional pentru notari, unde aceștia să-și poată îmbunătăți abilitățile profesionale. Suntem încântați că am putut aduce împreună notari pasionați și implicați, dornici să învețe și să se dezvolte.

Participanții au avut ocazia să pună întrebări, să dezbată și să ofere exemple din practica lor, contribuind astfel la o înțelegere mai profundă a insolvabilității masei succesorale.

Felicităm cu căldură toți participanții pentru angajamentul și implicarea lor în acest curs. Vă încurajăm să continuați să vă dedicați creșterii și dezvoltării profesionale. Urmează alte două seminare din această serie, care promit să ofere oportunități valoroase de învățare și evoluție în domeniul notarial.

De asemenea, adresăm mulțumiri speciale tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment de succes.
Practică judiciară relevantă
1
Încheiere de admitere spre examinare

2
Hotărîre de intentare a cauzei de insolvabilitate

Seminarul organizat de Camera Notarială din Moldova cu tematica ”Insolvabilitatea masei succesorale” din data de 30 mai 2023
Primește prezentarea:
Insolvabilitatea masei succesorale
*Autor Macovei Gheorghe, doctor în drept, avocat
Moldova, mun. Chișinău
str. București 31
Contacte

gheorghe.macovei@macovei.legal
Moldova, mun. Chișinău
str. București 31
Contacte

gheorghe.macovei@macovei.legal