Evenimente

XIII-a Ediție a proiectului Autostrada de Drept care a fost organizată de către Asociația Studenților de Drept a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova

În perioada 16-18 Aprilie s-a desfășurat cea de-a XIII-a Ediție a proiectului Autostrada de Drept care a fost organizată de către Asociația Studenților de Drept a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova.


În cadrul acesteia, la data de 18 aprilie 2021, în calitate de Managing Partner în cadrul Casei de Avocatură - Macovei Enachi a abordat tema „insolvabilității”, unde am vorbit tinerilor despre semnificația conceptului de insolvabilitate, reglementa acestei instituții până a intra în vigoare legea insolvabilității, dar și alte aspecte legate de acest subiect.


Proiectul #ADD a reunit studenții a cinci instituții universitare din Republica Moldova și România, prin reprezentanți din Chișinău, Cluj, Timișoara, Iași și București. Acest proiect are drept scop schimbul de experiență dintre studenții din Republica Moldova și cei din România stabilirea legăturilor de parteneriat dintre comunitățile studențești a diferitor facultăți de drept.