Evenimente

Insolabilitatea masei succesorale - 26.05

Astăzi, 26 mai 2023, s-a desfășurat cu succes primul seminar din seria celor 3 dedicate notarilor din Republica Moldova, organizat de către Camera Notarială din Moldova, având ca temă principală „Insolvabilitatea masei succesorale". Acest curs de instruire a fost conceput exclusiv pentru notari, având ca obiectiv consolidarea cunoștințelor și dezvoltarea profesională în domeniul insolvabilității.
🎓
Ne bucurăm să vă informăm că domnul Macovei Gheorghe, avocat în cadrul Casa de Avocatură Macovei Legal BAA, a fost formatorul acestui seminar. Prin expertiza sa și informațiile valoroase oferite, domnul Macovei a adus o perspectivă nouă și relevantă asupra insolvabilității masei succesorale.
Această inițiativă a avut ca scop oferirea unui mediu interactiv și inspirațional pentru notari, unde aceștia să-și poată îmbunătăți abilitățile profesionale. Suntem încântați că am putut aduce împreună notari pasionați și implicați, dornici să învețe și să se dezvolte.
✨
Felicităm cu căldură toți participanții pentru angajamentul și implicarea lor în acest seminar. Vă încurajăm să continuați să vă dedicați creșterii și dezvoltării profesionale. Urmează alte două seminare din această serie, care promit să ofere oportunități valoroase de învățare și evoluție în domeniul notarial.
🤝
📚